Verzending & retourneren

Gerelateerde afbeelding

Verzenden:

Als uw bestelling is geplaatst ga ik aan de slag voor u om het met zorg in te pakken en te versturen.

U kunt uw artikel(en) binnen een aantal werkdagen verwachten.

Omdat Blessings een beginnende onderneming zijn er niet van alle producten grote voorraden. De artikelen kunnen wel gemakkelijk voor u nabesteld worden. Als een artikel nabesteld moet worden staat dit aangegeven op de site en zult u daar ook bericht over ontvangen.

De verzendkosten worden per bestelling berekend op basis van gewicht. In uw winkelmand worden de verzendkosten aangegeven.


Betalen:

Betalen bij Blessings kan heel gemakkelijk met uw bank via Ideal.


Afhalen:

U heeft ook de mogelijkheid om het artikel/de artikelen af te rekenen met Ideal en vervolgens af te halen; u kunt dit bij uw bestelling aangeven. Dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten.

U kunt uw bestelling afhalen op onderstaand adres:

Frankendaal 117,

3075 XR Rotterdam (Zuid/wijk Vreewijk, nabij het Feijenoord stadion de Kuip)

Als uw bestelling is geplaatst zal er contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken.


Retourneren

Beschadigde, verkeerd, dubbel of te laat geleverde bestelling

Mocht uw bestelling onverhoopt beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd zijn, dan vragen wij u om binnen drie werkdagen contact met ons op te nemen.

Retour sturen

U heeft uw bestelling altijd 14 dagen op zicht (herroepingrecht). In die periode kunt u de bestelling zonder opgaaf van reden retourneren. Uw betaling wordt dan door ons binnen 30 dagen teruggestort. Als u uw bestelling in die periode wilt retourneren, dient u daarvoor eerst een retouraanvraag in te dienen via de mail of telefonisch. Voor een retourzending moet uw het  retourformulier ingevuld met de te retourneren artikelen naar ons toe te sturen. Indien uw aanvraag is gehonoreerd krijgt u per mail bericht. Deze mail is uw retourbewijs. U dient deze te printen en samen met het retourformulier met de bestelling mee retour sturen.

LET OP: zonder deze mail en een volledig ingevuld retourformulier kunnen wij uw retour NIET verwerken.

Bij het retourneren ontvangt u in het postkantoor een verzendbewijs. Mocht het geretourneerde pakket zoek raken, is het via dat verzendbewijs voor ons mogelijk de retourzending op te sporen. Bewaar het goed, want zonder dat bewijs neemt Blessings Gifts geen verantwoording op zich voor zoekgeraakte pakketten.

Kosten retourzending

We maken hierbij onderscheid in de reden tot retourzending:

–   Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zijn de kosten van de retourzending voor uw rekening. Als u de retourzending niet of onvoldoende gefrankeerd retour stuurt, zullen wij die kosten verrekenen met het door ons terug te betalen bedrag.

–   Indien u uw bestelling wilt retourneren omdat hij beschadigd, verkeerd, dubbel of te laat geleverd is, komen de retourkosten uiteraard wel voor onze rekening. Wel verzoeken wij u nadrukkelijk om in dat geval binnen drie werkdagen na de levering contact met ons op te nemen.